Prosjektering og rådgivning

Pusser du opp en eldre bolig i dag vil du ha andre behov enn de som fantes tidligere. Ofte er ikke det elektriske anlegget vedlikeholdt.

Vi leverer prosjektering og rådgivningstjenester for å bistå våre kunder gjennom hele prosessen med planlegging og etablering av elektriske installasjoner. Vi starter med grundig analyse og bekreftelse av dine behov og ønsker. Deretter utvikler vi løsninger som tar hensyn til de nyeste bransjestandardene og forskriftene. Våre erfarne saksbehandlere og ingeniører sikrer at alle prosjekteringsfaser, inkludert design, materialvalg og kostnadsestimering, blir gjennomført med nøyaktighet og effektivitet.

Vi jobber med prosjekter av alle størrelser og omfang, enten det er for privatboliger, næringsbygg eller industrielle anlegg. Våre saksbehandlere har lang erfaring med å håndtere ulike prosjekter, og vi er godt kjent med bransjens nyeste trender og teknologi. Vi holder oss alltid oppdatert på de nyeste forskriftene innen elektroinstallasjoner, og vi sikrer at våre løsninger alltid er i

samsvar med gjeldende standarder og krav.