Elbil lading

I dagens tidsalder, der bærekraft og miljøbevissthet er mer relevant enn noen gang, fortsetter den elektriske revolusjonen å forvandle måten vi kjører på. Med økningen av elbiler på veiene, har behovet for pålitelige ladestasjoner økt tilsvarende.

Vi hjelper deg å installere den ladestasjonen du vil ha – vi har tilgang til alle på markedet – slik at du kan våkne opp hver morgen og være sikker på at bilen er fulladet og klar til bruk!

Vi installerer alle typer el-bil ladere

Som en del av vår bærekraftige visjon prioriterer vi miljøvennlige og fornybare energikilder i tjenestene vi tilbyr. Vi jobber kontinuerlig for å minimere vår miljøpåvirkning og bidra til en grønnere fremtid for transportsektoren.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å lade din elbil på best mulig måte. Vi leverer ladestasjoner kun fra anerkjente produsenter og leverandører.

Vi har løsninger og kompetanse på alt fra de minste ladestasjonene til nye innovative hyperladere slik at vi kan sitte i førersete på elektrifiseringen hele transport sektoren.

Easee home

En av de ladestasjonene vi installerer mest av er Easee Home. Denne tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett, og du kan lade flere bilder med ulike behov samtidig. Med støtte for lading opp til 22 kW samt hurtiglading opp til 10 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt, er dette favoritten blant mange elbileiere. Dessuten er den liten i størrelsen og mulig å få tak i i fem ulike farger, slik at den kan tilpasses de fleste miljøer. Easee Home er også laget for norske forhold, og trives like godt ute som inne.