Ladestasjon

Vi installerer elbil-lader hjemme hos deg.

Mange lader fortsatt elbilen i en vanlig stikkontakt hjemme, men Elbilforeningen anbefaler alle som vil lade bilen hjemme å skaffe seg en privat ladestasjon.

For å lade el- eller hybridbilen din enklest og sikrest mulig, anbefales det å installere en ladestasjon hjemme. Med en egen ladestasjon er du sikker på at bilen din lader på riktig måte, og slipper å bekymre deg for varmgang og smelteskader – eller i verste fall brann.

Når du skal installere ladestasjon hjemme finnes det to typer å velge mellom: enkel eller smart ladestasjon. En enkel ladestasjon kan du se på som en utvidelse av en vanlig stikkontakt: den lader bilen din og ikke så mye mer enn det. En smart ladestasjon derimot, vil du kunne effekt- og tidsstyre, noe som blant annet kan gjøre ladingen billigere.

Vi hjelper deg å installere den ladestasjonen du vil ha – vi har tilgang til alle på markedet – slik at du kan våkne opp hver morgen og være sikker på at bilen er fulladet og klar til bruk!

Easee Home

Easee ladestasjon med base.

En av de ladestasjonene vi installerer mest av er Easee Home. Denne tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett, og du kan lade flere bilder med ulike behov samtidig. Med støtte for lading opp til 22 kW samt hurtiglading opp til 10 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt, er dette favoritten blant mange elbileiere. Dessuten er den liten i størrelsen og mulig å få tak i i fem ulike farger, slik at den kan tilpasses de fleste miljøer. Easee Home er også laget for norske forhold, og trives like godt ute som inne.

Easee Home ladestasjon i rødt.
Easee Home ladestasjon i svart.