Bestill en elektriker i dag

Få rask hjelp fra en av våre elektrikere.

Skal du pusse opp hjemme? Bygge hus? Kanskje har varmekablene sluttet å fungere, eller du har bestemt deg for å endelig installere den ekstra stikkontakten på soverommet?

Abmas sine elektrikere kan hjelpe deg som bor i Oslo og omegn med alt fra små feilsøkingsjobber til større, langvarige prosjekter.

Våre tjenester:

El-sjekk av elektrisk anlegg
Feil ved elektriske anlegg er årsaken til tusenvis av branner årlig. Vi kontrollerer hele den elektriske installasjonen, og kommer med anbefalinger i henhold til dagens forskrifter.
El-installasjon i ny eller gammel bolig
Vi hjelper deg å få opp elektriske løsninger i nye og gamle boliger. Vi kan skreddersy et elektrisk anlegg til din bolig, slik at løsningen du ender opp med er det beste for deres behov.

Skreddersydde løsninger for sparing av strøm
Spar strøm med intelligente styringssystemer. Blant annet kan temperaturen automatisk senkes hjemme mens du er på jobb. Enten det er trådbasert eller trådløst, sørger vi for at du får et fleksibelt elektrisk anlegg som er moderne og funksjonelt i mange år.
Oppgradering av ditt elektriske anlegg
Skal du pusse opp? Eldre boliger i dag vil ha andre behov enn de som fantes tidligere. Ofte er ikke det elektriske anlegget vedlikeholdt, og eldre ledningsnett har en estimert levetid på kun 25 år. Vi tar en el-sjekk for å avdekke eventuelle feil, og oppgraderer det elektriske anlegget til dagens standard.

Belysningsløsninger
Vi leverer og monterer et stort utvalg av ulike belysningsløsninger. Vi samarbeider med spesialister innen all type belysning, og kan hjelpe deg med å skape et smartere hjem.
Elektrisk oppvarming
Rundt 60 prosent av utgiftene i en vanlig husholdning går til oppvarming. Vi hjelper deg å effektivisere energiforbruket, og senke beløpet på strømregningen.

Når strømmen har gått
Om du opplever at strømmen har gått, du har sjekket sikringen og om naboen har strøm, kan vi hjelpe deg å rette opp eventuelle feil i private elektriske anlegg.
Installasjon av ladestasjon til elbil
Vi hjelper deg å installere den ladestasjonen du har behov for, slik at du kan våkne opp hver morgen og være sikker på at bilen er fulladet og klar til bruk.Det er viktig for oss at du får den hjelpen du trenger så fort som mulig, og at du får personlig service og god oppfølging. Fyll ut skjemaet, så vil en av våre montører ta kontakt med deg for nærmere avtale.

Trenger du umiddelbar hjelp, kan du ta kontakt med oss direkte.

Elektriker fra Abmas Elektro.